Liikunta-alan ihmiset varmaan tietävät jo, miten tärkeää erottautuminen tai erikoistuminen alalla on. Palvelun, osaamisen, näkökulman tai persoonan tulisi olla sellainen, mikä jää ihmisten mieleen ja he tunnistavat millaisena osaajana toimit.

Valmentajien esittelytekstit ovat usein pitkiä, jossa tavataan melkein joka ikinen asiakaskunta. Loppuun mainitaan vielä lausahdukset; tulen kaikkien ihmisten kanssa toimeen ja olen iloinen sekä energinen tyyppi. Nämä kuitenkin ovat pikemminkin ominaispiirteitä, jotka kaikki alalla varmasti hallitsevat. Näiden asioiden tulee totta kai olla kunnossa, mutta niiden avulla emme erottaudu vielä kilpailijoista.

HENKILÖBRÄNDIÄ ON VAIKEA KOPIOIDA. 

Kysymys kuuluukin, uskallatko erottautua?

Palveluiden ja tuotteiden kopioiminen alalla on jo arkipäivää. Erottautuminen tietyllä painonhallinta tunnilla voi olla vaikeaa, sillä asiakas näkee vastaavia palveluita jo eri toimijoilla. Jos kuitenkin haluat tarjota vastaavanlaista palvelua on tärkeää pyrkiä auttamaan asiakasta EROTTAMAAN sinut eri palveluntarjoajista. Se kenet asiakas valitsee on erottautunut jotenkin kilpailijoistaan ja se syy on usein brändi.
Henkilöbrändäys onkin erittäin hyvä kilpailuetu, sillä sitä on vaikea kopioida. Erottautuminen omalla brändillä vaatii kuitenkin myös johdonmukaista esiintymistä tämän kohderyhmän palveluntarjoajana.

 

“TARJOAN KAIKKEA KAIKILLE” PALVELUA EI OLE OLEMASSA.

 

Kohti asiantuntijuutta.

Oletko miettinyt profiloitumista? Miltä kuulostaisi jos Merja Menninkäinen alkaisi pohtia juoksuharrastuksen aloittamista ja hänelle tulisi ensimmäisenä mieleen sinun nimesi? Olisit alueella profiloitunut kyseisen tavoitteen palveluntarjoajaksi ja asiakkaat hakeutuisi luoksesi juuri tämän tietyn osaamisesi takia.

Aika hieno tilanne, mutta vaatii myös rohkeutta karsia valitun linjan ulkopuolelle jäävät asiakkaat. “Tarjoan kaikkea kaikille” palvelua ei ole olemassakaan. Asiakkaat eivät erota sinua minkään tavoitteen osaajaksi ja sinun on vaikea erottautua kilpailijoista. Jotta kohderyhmä tunnistaa sinut valmentajakseen, sinun tulee esiintyä heille erityisosaamisesi ja henkilöbrändisi mukaan.

Seuraavat kysymykset voivat selkeyttää sinun omaa henkilöbrändiäsi:

 • Tunnistaako asiakas mihin olet erikoistunut?
 • Näkeekö asiakas mihin olet erikoistunut?
 • Kuuleeko asiakas puheistasi mihin olet erikoistunut?
 • Löytääkö asiakas luoksesi?

 

JA VIELÄ YKSI ASIA….

BLACKFRIYAY WE SAY! OLE NOPEA ja voita itsellesi ILMAINEN KONSULTAATIO.

Usean mahtavan tapaamisen yhteydessä olemme huomanneet, että paras apu kanssaihmisille on istua alas, kuunnella, kehitellä yhdessä ja innostua TOIMINTAAN. BLACKFRIYAY-kilpailu ja arvonta* antavat sulle oivan tilaisuuden päästä kehittämään omaa toimintaasi. 

Me SOCIAL:sa haluamme auttaa ja päästä ihmisten kanssa tekemisiin ihan henkilökohtaisesti. Olemme elämämme kasvaneet ja opiskelleet liikunnan parissa, muttei kukaan ollut koskaan opettanut meille markkinoinnin, myynnin tai yrittäjyyden mystisiä oppeja – jotka ovat muuten aika kriittisen tärkeitä liikunta-alalla. Haluamme jakaa tietoa ja taitoa, joita on kertynyt yritys-erehdys- metodilla, opiskelulla ja ihan tekemisen kautta. Jos me saamme sut kiertämään pahimmat sudenkuopat, niin olemme onnistuneet.

 

Kysynnän vuoksi tulemme jatkossakin tarjoamaan konsultaatioita myös isommalle porukalle.

 

Nyt tarjoamme VIELÄ KAHDELLE NOPEIMMALLE veloituksettoman 30 min konsultaation + yksi konsultaatio arvotaan* kaikkien osallistuneiden kesken.

 

Konsultaatiossa pureudumme haluamaasi aiheeseen.
Esimerkiksi:

 • Myynnin viimeistely, eli cloussaus
 • Somesisällön kehittäminen
 • Markkinointikanavien määrittely
 • Yritystoiminnan aloittaminen
 • Unelma-asiakkaan määrittely, eli asiakasprofilointi
 • Palveluhinnaston hahmottelu
 • … tai mikä mieltäsi painaa ja jarruttaa Sun menestymistä urallasi.

Kuinka voin osallistua kilpailuun ja arvontaan*?

 1. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen tampere@studio4trainers.fi
 2. Kerro sähköpostissa:
  -Oma nimesi
  -Haluamasi konsultaatioaihe
  -Haluatko konsultaation face2face vai Teamsissa
  -Annatko luvan jäsenkirjeemme lähettämiseen (n.1krt/kk).
 3. Odota yhteydenottoamme. Otamme kaikkiin osallistujiin yhteyttä sähköpostitse seuraavan arkipäivän kuluessa.

 

OLE NOPEA! Vain 3 nopeinta saavat varman konsultaation. Onneksesi myös yksi konsultaatio arvotaan* kaikkien osallistuneiden kesken. Joten vaikket olisikaan villinlännen nopein, niin sinulla on edelleen hyvä mahdollisuus lunastaa itsellesi konsultaatio, joka ei jätä kylmäksi!

Nopeutta kilpailuun ja onnea arvontaan! Toivomme kuulevamme sinusta!

 

*BLACKFRIYAY-kilpailu ja -arvonta ovat voimassa 19.11-26.11 välisen ajan ja yhden ilmaisen konsultaation arvonta suoritetaan 27.11. Kaikille osallistujille ilmoitetaan tuloksesta 27.11. Kolmelle nopeimmalle ilmoitetaan ilmaisesta konsultaatiosta heti seuraavan arkipäivän kuluessa heidän sähköpostiviestinsä vastaanottamisesta.
Konsultaatiot suoritetaan 30.11 eteenpäin molempien osapuolien yhteisesti sopimassa paikassa ja sovittuna ajankohtana. Konsultaation kesto on 30 min. Kilpailun ja arvonnan suorittaa Studio4trainers oy. Kilpailussa tai arvonnassa ei ole kolmansia osapuolia.