MATERIAALIT

Työkaluja liikunta-alan yrittäjille ja työntekijöille.

 

Vuosikello-pohja

Materiaalin avulla:

-pystyt hahmottamaan unelmasi konkreettisemmin

-pysyt aikataulussa

-teet oikeita asioita oikeaan aikaan 

-saat tulosta

Kuinka tuottaa hyvää sisältöä? 

Materiaalin avulla:

-säästät aikaa turhalta vatkaamiselta

-saat raamit tekstin tuottamiselle

-saat unelma-asiakkaasi huomion

-sisällöntuottamisesi selkeytyy

Autamme liikunta-alan ammattilaisia eteenpäin.

 

SOCIAL4TRAINERS on yhteisö, joka jakaa tietoa, kouluttaa ja auttaa liikunta-alan yrittäjiä ja työntekijöitä saavuttamaan tavoitteensa työelämässä.  Tie mielekkääseen työhön ja tuloon voi joskus olla kivinen ja yksinäinen – siksi me olemme täällä.

Hyppää jengiin!

Liisa Pohjolainen

Liisa Pohjolainen

Myyntikouluttaja

Liikunta-alan yrittäjä, valmentaja ja Studio4Trainers:in perustaja. Hypännyt alalle vuonna 2012 harrastuksien kautta ja rohmunnut terveysliikunnan- ja liikunnanohjauksen perustutkinnot alkupalaksi. Kuluttaa aikaansa tällä hetkellä fanaattisesti Studiolla, liikunnanohjauksen ammattikorkeakoulussa ja personal trainer valmennuksissa. Intohimona yrittäjyys, myyntityö ja personal trainer-toiminnan kehittäminen.
Emma Kammonen

Emma Kammonen

Markkinointikouluttaja

Liikunta-alan antisankari sekä multitalentti, personal trainer ja tuleva digimarkkinointi haukka. Alalle hän on eksynyt intensiivisen alppihiihto-uransa kautta ja haluaakin jakaa liikkumisen pyhää ilosanomaa. Digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan ammattitutkinto vahvistavat hänen osaamistaan muuttuvassa maailmassa. Hänen unelmansa on auttaa sielun sisaruksia uralla sinne minne nenä näyttää, eli eteenpäin.