blogi

Apua liikunta- ja hyvinvointipalveluiden markkinointiin ja myyntiin.

YRITTÄJYYS JA KORONA NE YHTEEN SOPPII – VAI SOPPIIKO?

Seuraavat kappaleet sisältävät tarinan vuodestani 2020 Studio4Trainers:in perustajana ja valmentajana. Helmikuu 2020 - “Olen varmasti sairas. En ole kuitenkaan mitannut edes kuumetta, koska mitä sillä tiedolla edes tekisin? Joudun joka tapauksessa tekemään kaiken itse...

Autamme liikunta-alan ammattilaisia eteenpäin.

 

SOCIAL4TRAINERS on yhteisö, joka jakaa tietoa, kouluttaa ja auttaa liikunta-alan yrittäjiä ja työntekijöitä saavuttamaan tavoitteensa työelämässä.  Tie mielekkääseen työhön ja tuloon voi joskus olla kivinen ja yksinäinen – siksi me olemme täällä.

Hyppää jengiin!

Liisa Pohjolainen

Liisa Pohjolainen

Myyntikouluttaja

Liikunta-alan yrittäjä, valmentaja ja Studio4Trainers:in perustaja. Hypännyt alalle vuonna 2012 harrastuksien kautta ja rohmunnut terveysliikunnan- ja liikunnanohjauksen perustutkinnot alkupalaksi. Kuluttaa aikaansa tällä hetkellä fanaattisesti Studiolla, liikunnanohjauksen ammattikorkeakoulussa ja personal trainer valmennuksissa. Intohimona yrittäjyys, myyntityö ja personal trainer-toiminnan kehittäminen.
Emma Kammonen

Emma Kammonen

Markkinointikouluttaja

 Liikunta-alan antisankari sekä multitalentti, personal trainer ja tuleva digimarkkinointi haukka. Alalle hän on eksynyt intensiivisen alppihiihto-uransa kautta ja haluaakin jakaa liikkumisen pyhää ilosanomaa. Digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan ammattitutkinto vahvistavat hänen osaamistaan muuttuvassa maailmassa. Hänen unelmansa on auttaa sielun sisaruksia uralla sinne minne nenä näyttää, eli eteenpäin.