Blogiteksti sisältää BLACKFRIYAY-kilpailun ja arvonnan*, jonka palkinto auttaa sua eteenpäin uralla.

Suomalainen mentaliteetti ”kaikki pitäis tehdä aina itse” kuulostaa varmaan jokseenkin tutulta. Yksin pärjääminen näkyy ja tuntuu myös liikunta-alalla: on paljon yksin yrittäjiä, ja niitä jotka työskentelevät useissa eri lokaatioissa. Ilman vakioitunutta työelämäverkostoa on päivittäinen pusertaminen semi yksinäistä. Tämän vuoden megatrendeihin onkin listattu erilaisten verkostojen voima ja sitä kautta vallan saaminen. Verkostot luovat turvaa niin työ- kuin yksityiselämässä. Ne voivat usein myös olla kannattavan bisneksen tärkeimpiä lenkkejä. Kuulostaa aika helskatin hurjalta ja ehkä vähän ahdistavaltakin – VOIMAA JA VALTAA MINULLE HAH HAH HAA (kuvitelkaa semmosen ison kroisoksen röhönauru).

Seuraavassa listan tyngässä haluan kuitenkin selittää verkostoitumisen ja yhdessä duunaamisen tuomat hyödyt, jotka vaikuttavat tulojen kasvamiseen. Paljastan myös sen, ettei se nyt niin helv*tin pelottavaa oo – vaan ihan luonnollista ja hyvää ihmisen elämää. 

VERTAISTUKI

Pystytkö päivittäin kertomaan ystävällesi tai vaikka puolisolle, miten kipuilet Personal Trainer-brändisi rakentamisessa? No jestas sentään, en minäkään! Tämän takia ihminen, joka ei ole kytköksissä täysin arkeesi, mutta jakaa saman alan sisäiset hankaluudet ja mahdollisuudet, pystyy samaistumaan ja tuomaan lisää näkökulmia sinun tekemiseesi. Vähemmän oman pään hakkaamista seinään, enemmän järkevää tekemistä, enemmän tulosta.

UUDEN OPPIMINEN

Liikunta-alalla jatkuva kouluttautuminen on elinehto. Tiedämme kuitenkin myös sen, että koulutukset maksaa rahaa. Aina kuitenkaan sitä rahaa ei ole, esimerkiksi vasta-aloittaneella yrittäjällä. Tällöin kollegoiden kanssa voi hyvin tehdä ns. oppien jaloa vaihtokauppaa. Mitä enemmän sinulla on juuri sinun asiakkaita palvelevia työkaluja, sitä paremmin saat heille heidän haluamiaan tuloksia ja noh.. you know the rest €€€€.

 

“Parhaimmassa tapauksessa me myymme toinen toistemme palveluita eteenpäin niitä tarvitseville.”

 

ENEMMÄN SUOSITTELIJOITA

Mitä enemmän tunnet ihmisiä, sen enemmän sinulla on myös käveleviä käyntikortteja. Tiedän, nyt saatoin kuulostaa hieman karulta, mutta jos sinulta tultaisiin pyytämään apua etkä osaisi auttaa, niin todennäköisesti ohjaisit tämän avun pyytäjän eteenpäin ihmiselle, joka osaisi auttaa ja jonka ammattitaitoon myös sinä luotat. Ja kas näin, sinä olit hyvää hyvyyttäsi käyntikortti – suosittelija. Joten unohdetaan äskeinen karuus ja ollaan käveleviä käyntikortteja toinen toisillemme ilman isompia paineita. Parhaimmassa tapauksessa me myymme toinen toistemme palveluita eteenpäin niitä tarvitseville.

 

YHTEISTYÖ

Aina ei kaikkea tarvitse itse osata taikka rakastaa. Entäpä jos löytäisit ihmisen verkostoosi, kenen kanssa hommat skulaa noin niinkuin työmielessä, ja voisitte jakaa päivittäisiä tehtäviä päikseen – saisitte molemmat keskittyä niihin tehtäviin mihin kokee imua ja näin ollen työn tehokkuus ja tuottavuus kasvaisivat. Antakaa kun kerron esimerkin: Jos sinä inhoat asiakkaiden makroravinteiden laskua ja rakastat somesisällön tekemistä, ja minä rakastaisin makrojen kalkulointia ja inhoaisin somea, niin miksei tehtäisi yhteistyötä? Win-win tilanne sanoisin.

“Jos sinä inhoat asiakkaiden makroravinteiden laskua ja rakastat somesisällön tekemistä, ja minä rakastaisin makrojen kalkulointia ja inhoaisin somea, niin miksei tehtäisi yhteistyötä?”

 

Nyt olemme tullut siihen pisteeseen, että eihän tässä voi kuin päätä nyökyttää ja todeta yhteistyössä olevan voimaa. Haluaisinkin kanssa sisaruksia kehottaa olemaan avoimia uusille mahdollisuuksille ja ihmisille. Parhaimmassa tapauksessa uudet ihmiset ja verkostot kantavat ja vievät eteenpäin. Ja jos työelämästä puhutaan, eteenpäin meneminen ei voi tarkoittaa muuta kuin mielekkäämpää tekemistä ja plussaa kukkarolle.

Ja yhteisestä duunaamisesta puheenollen…

BLACKFRIYAY WE SAY! OLE NOPEA ja voita itsellesi ILMAINEN KONSULTAATIO.

Let me tell you. Usean mahtavan tapaamisen yhteydessä olemme huomanneet, että paras apu kanssaihmisille on istua alas, kuunnella, kehitellä yhdessä ja innostua TOIMINTAAN. BLACKFRIYAY-kilpailu ja arvonta* antavat sulle oivan tilaisuuden päästä kehittämään omaa toimintaasi. 

Me SOCIAL:sa haluamme auttaa ja päästä ihmisten kanssa tekemisiin ihan henkilökohtaisesti. Olemme elämämme kasvaneet ja opiskelleet liikunnan parissa, muttei kukaan ollut koskaan opettanut meille markkinoinnin, myynnin tai yrittäjyyden mystisiä oppeja – jotka ovat muuten aika kriittisen tärkeitä liikunta-alalla. Haluamme jakaa tietoa ja taitoa, joita on kertynyt yritys-erehdys- metodilla, opiskelulla ja ihan tekemisen kautta. Jos me saamme sut kiertämään pahimmat sudenkuopat, niin olemme onnistuneet. 

 

Kysynnän vuoksi tulemme jatkossakin tarjoamaan konsultaatioita myös isommalle porukalle.

 

Nyt tarjoamme KOLMELLE NOPEIMMALLE veloituksettoman 30 min konsultaation + yksi konsultaatio arvotaan* kaikkien osallistuneiden kesken.

 

Konsultaatiossa pureudumme haluamaasi aiheeseen.
Esimerkiksi:

 • Myynnin viimeistely, eli cloussaus
 • Somesisällön kehittäminen
 • Markkinointikanavien määrittely
 • Yritystoiminnan aloittaminen
 • Unelma-asiakkaan määrittely, eli asiakasprofilointi
 • Palveluhinnaston hahmottelu
 • … tai mikä mieltäsi painaa ja jarruttaa Sun menestymistä urallasi.

Kuinka voin osallistua kilpailuun ja arvontaan*?

 1. Lähetä meille sähköposti osoitteeseen tampere@studio4trainers.fi
 2. Kerro sähköpostissa:
  -Oma nimesi
  -Haluamasi konsultaatioaihe
  -Haluatko konsultaation face2face vai Teamsissa
  -Annatko luvan jäsenkirjeemme lähettämiseen (n.1krt/kk).
 3. Odota yhteydenottoamme. Otamme kaikkiin osallistujiin yhteyttä sähköpostitse seuraavan arkipäivän kuluessa.

 

OLE NOPEA! Vain 3 nopeinta saavat varman konsultaation. Onneksesi myös yksi konsultaatio arvotaan* kaikkien osallistuneiden kesken. Joten vaikket olisikaan villinlännen nopein, niin sinulla on edelleen hyvä mahdollisuus lunastaa itsellesi konsultaatio, joka ei jätä kylmäksi!

Nopeutta kilpailuun ja onnea arvontaan! Toivomme kuulevamme sinusta!

 

*BLACKFRIYAY-kilpailu ja -arvonta ovat voimassa 19.11-26.11 välisen ajan ja yhden ilmaisen konsultaation arvonta suoritetaan 27.11. Kaikille osallistujille ilmoitetaan tuloksesta 27.11. Kolmelle nopeimmalle ilmoitetaan ilmaisesta konsultaatiosta heti seuraavan arkipäivän kuluessa heidän sähköpostiviestinsä vastaanottamisesta.
Konsultaatiot suoritetaan 30.11 eteenpäin molempien osapuolien yhteisesti sopimassa paikassa ja sovittuna ajankohtana. Konsultaation kesto on 30 min. Kilpailun ja arvonnan suorittaa Studio4trainers oy. Kilpailussa tai arvonnassa ei ole kolmansia osapuolia.