blogi

Apua liikunta- ja hyvinvointipalveluiden markkinointiin ja myyntiin.

Lue lisää liikunta-alan aiheista

Autamme liikunta-alan ammattilaisia eteenpäin.

 

SOCIAL4TRAINERS on yhteisö, joka jakaa tietoa, kouluttaa ja auttaa liikunta-alan yrittäjiä ja työntekijöitä saavuttamaan tavoitteensa työelämässä.  Tie mielekkääseen työhön ja tuloon voi joskus olla kivinen ja yksinäinen – siksi me olemme täällä.

Hyppää jengiin!

Liisa Pohjolainen

Liisa Pohjolainen

Yrittäjä. PT-palveluiden myynnin kokemusasiantuntija.


Liikunta-alan yrittäjä, valmentaja ja Studio4Trainers:in perustaja. Hypännyt alalle vuonna 2012 harrastuksien kautta ja rohmunnut terveysliikunnan- ja liikunnanohjauksen perustutkinnot alkupalaksi. Kuluttaa aikaansa tällä hetkellä fanaattisesti Studiolla, liikunnanohjauksen ammattikorkeakoulussa ja personal trainer valmennuksissa. Intohimona yrittäjyys, myyntityö ja personal trainer-toiminnan kehittäminen.

Emma Kammonen

Emma Kammonen

Liikuntaneuvoja / PT. Digimarkkinoinnin opiskelija.


Liikunta-alan antisankari, personal trainer ja digimarkkinoinnin opiskelija. Liikunta-alalle hän on eksynyt intensiivisen alppihiihto-uransa kautta ja haluaakin jakaa iästä riippumatonta maastavedon pyhää ilosanomaa. Digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan ammattitutkinto vahvistavat hänen osaamistaan muuttuvassa digimaailmassa. Hän toivoisi useamman liikunta-alan ihmisen tarttuvan mieluiseen digikanavaan ja tuottavan asiakkaille tunteita herättävää ja hyödyllistä sisältöä.