SOCIAL4TRAINERS

Tilaa jäsenkirjeemme ja hyppää Jengiin !

Puskemme Sinua eteenpäin.

SOCIAL4TRAINERS on yhteisö, joka jakaa tietoa, kouluttaa ja auttaa liikunta-alan yrittäjiä ja työntekijöitä saavuttamaan tavoitteensa työelämässä.  Tie mielekkääseen työhön ja tuloon voi joskus olla kivinen ja yksinäinen – siksi me olemme täällä.

Hyppää jengiin!

TUTKI JA OTA HYÖDYT IRTI

  Aika sanoa asioita ääneen ja jakaa tietotaitoamme. Lue blogista markkinointi- ja myyntivinkkejä sekä syviä pohdiskeluja työelämästä.

Työkaluja liikunta-alan ammattilaisen markkinoinnin ja myynnin tueksi.

Tulossa pian…
Psst. and it’s going to be awesome!

Liisa Pohjolainen

Liisa Pohjolainen

Myyntikouluttaja

Liikunta-alan yrittäjä, valmentaja ja Studio4Trainers:in perustaja. Hypännyt alalle vuonna 2012 harrastuksien kautta ja rohmunnut terveysliikunnan- ja liikunnanohjauksen perustutkinnot alkupalaksi. Kuluttaa aikaansa tällä hetkellä fanaattisesti Studiolla, liikunnanohjauksen ammattikorkeakoulussa ja personal trainer valmennuksissa. Intohimona yrittäjyys, myyntityö ja personal trainer-toiminnan kehittäminen.
Emma Kammonen

Emma Kammonen

Markkinointikouluttaja

 Liikunta-alan antisankari sekä multitalentti, personal trainer ja tuleva digimarkkinointi haukka. Alalle hän on eksynyt intensiivisen alppihiihto-uransa kautta ja haluaakin jakaa liikkumisen pyhää ilosanomaa. Digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan ammattitutkinto vahvistavat hänen osaamistaan muuttuvassa maailmassa. Hänen unelmansa on auttaa sielun sisaruksia uralla sinne minne nenä näyttää, eli eteenpäin.